O șansă în plus

Știm că îți place să câștigi

 

De aceea am decis să dăm fanilor noștri mai multe șanse să încerce pe pielea lor, gratuit o ședință de reflexoterapie și masaj la domiciliu.

Tot ce ai de făcut pentru a-ți mări șansele de a câștiga este să dai Share paginii ReflexoterapieLaDomiciliu.ro în oricare din rețelele sociale în care ai cont: FacebookGoogle+LinkedinDiggPinterest, etc.

Apoi, folosind formularul de mai jos, te invităm să ne trimiți un mesaj în care să menționezi link către locul unde ai făcut Share și câteva sugestii cu privire la ceea ce vă doriți să primiți ca premiu de fidelizare.

Dacă ne trimiți sugestii care se dovedesc utile și altor utilizatori, vei primi pe loc de la noi un premiu instant de fidelizare.

NB: Simplul Share sau Like este suficient pentru a intra în concursul Facebook „Ceasul bun de Miercuri” prin care oferim un premiu săptămânal unui norocos sau norocoase și prietenilor săi.

dr. Daniel Ganea

Reflexoterapia este o unealta utila in mana terapeutului si o provocare. Chiar daca nu stim cum si de ce functioneaza, ea s-a dovedit eficienta intr-o serie de afectiuni pe care medicina nu le poate grupa in mod necesar in jurul aceleasi cauze sau mecanism.
Va invit sa studiati si sa incercati.

Trimite un mesaj

Trimite un mesaj online reflexoterapeutului

Puteti folosi aceste tag-uri html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.